
אבוקדו אפוי בציפוי פריך (צילום: shutterstock)
- זמן הכנה20 דקות
- רמת קושיקל
- פרווה
אהבתם? דרגו:
מתכון לאבוקדו אפוי בציפוי פריך שהולך עם כל דבר(5/5) 1 מצביעים
מרכיבים:
- 3-4 אבוקדו מוצקים
- שמן זית
- מלח ופלפל שחור
- 1/4 כוס פירורי לחם
אופן ההכנה:
אאא 1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
2. מקלפים וחוצים לשניים כל אבוקדו ואז פורסים כל חצי לאורך ל-3 פרוסות, כך שכל אבוקדו יניב 6 פרוסות ארוכות.
3. מצפים את פרוסות האבוקדו בפירורי הלחם, מסדרים אותן בתבנית, מתבלים במלח ופלפל שחור, מזלפים מעל מעט שמן זית ואופים במשך 10 דקות עד שהציפוי נעשה פריך וזהוב.