• זמן הכנה
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 בצל לבן, קצוץ גס
  • 2 כוסות שעועית ירוקה קפואה
  • 1/4 ראש כרוב לבן, קצוץ גס
  • חופן עלי בייבי תרד, קצוצים גס
  • חופן בוטנים קלויים
  • 1/2 מיכל קרם קוקוס
  • 2 כפות רוטב סויה

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים מחבת טפלון ומטגנים את הבצל קלות. מוסיפים פנימה את השעועית, כשהיא קפואה למחצה ומערבבים יחד מספר דקות. מוסיפים את קרם הקוקוס והסויה ומבשלים יחד כ-5 דקות.

2. מניחים בקערת הגשה את הכרוב ועלי הבייבי ומעל את השעועית והבצל. מפזרים את הבוטנים מעל ומגישים.