אאא

פרגיות צלויות בפפריקה ודבש עם קראסט חריף-מתקתק

את המנה הזו אפשר להכין במנגל פחמים, גריל גז, פלנצ'ה או בתנור - תלוי כמה זמן ורצון להשקיע יש לכם. הקראסט המדהים שעוטף את הפרגיות יהפוך אותן למתכון קבוע במטבח שלכם והאמת? לא רק בשבת.

לחצו כאן למתכון

תפוחי אדמה בתנור

איך אופים תפוחי אדמה מושלמים? מורן פינטו עם המדריך המלא לאפייה מוצלחת של תפוחי אדמה. תוספת לכל עיקרית שחובה לשנן.

לחצו כאן למתכון

סלט הדרים עם ויניגרט הדרים ובצל סגול כבוש

כשבא לכם לגרום לאורחים לחשוב שאתם שפים הו כה מדהימים - זה הסלט: מתכון לסלט על בסיס כל פרי הדר שאתם אוהבים עם עלים ירוקים ואבוקדו, כשהכוכב האמיתי כאן זה רוטב הוויניגרט ותוספת הבצל הכבוש.

לחצו כאן למתכון

חלות גבוהות בסגנון אמריקאי

הפעם הראשונה שנתקלתי בחלות הגבוהות והמרשימות האלה, הייתה ברחובות ברוקלין בניו-יורק, באחד מימי שישי. חלונות הראווה שם עמוסים בחלות מהסוג הזה, בכל הגדלים. מיד הבנתי שזו הצורה האליפטית של התבנית, שגם משנה את מרקם החלה וגורמת לה לקבל אווריריות מדהימה.

לחצו כאן למתכון

קי ליים פאי: פאי ליים שאפשר להכין גם מלימונים

עוגה אלגנטית ומרשימה שגם היא מגיעה מניו יורק ומאוד פופולרית שם, אבל זה לגמרי בסדר אם נכין אותה מלימונים: פאי עם קלתית פריכה שכוללת פיסטוקים ושקדים, מלית חמצמצה-מתקתקה וסופר מרעננת וריח מדהים שמבשר על בוא האביב.

לחצו כאן למתכון