אאא

זיוה: מאפה במילוי גבינות עם סלסת עגבניות חריפה

מאפה פריך מלא בגבינות נמסות שהכי טעים לחתוך ביד, לטבול בסלסת עגבניות חריפה ולאכול עם ביצים קשות וחמוצים. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת זיוה - מאפה שמחבר בין מלוואח ובורקס גבינה.

לחצו כאן למתכון

סמבוסק גבינות

מאפה חם ופריך שמתמכרים אליו ברגע: מתכון פשוט יותר לסמבוסק עם בצק שמרים קל ונוח לעבודה ומילוי גבינות נמסות מפנק.

לחצו כאן למתכון

איך לשדרג את ה"משה בתיבה" עם רוטב מופלא

מתכון לנקניקיה - פרווה או בשרית - עטופה בבצק עלים או בשמה הידוע "משה בתיבה" ורוטב מיונז-חרדל מעט מתקתק שהולך איתה בול. כמובן שתוכלו להכין רק את המאפים הטעימים האלה או רק את הרוטב - אנחנו לא נבדוק אתכם, מבטיחים.

לחצו כאן למתכון