אאא

דג מרוקאי - סלמון ברוטב אדום חריף

אוראל בראל מבשל לשבת דג מרוקאי עם סלמון טרי מפולט, עטוף ברוטב אדום מתובל היטב עם גרגירי חומוס ופלפלים חריפים. אנחנו דאגנו לכם למדריך וידאו מפורט שלב אחר שלב - אתם תדאגו לחלה טובה ושמנמנה לטבול ברוטב המושלם הזה.

לחצו כאן למתכון

תבשיל עוף עם פטריות ואפונה

אושרית אברג'יל עם מתכון קל להכנה לעוף שעטוף ברוטב סמיך וטעים של פטריות ואפונה.

לחצו כאן למתכון

סלט קר של פסטה וטונה

המנה זו מתאימה במיוחד לסעודה שלישית וכמובן שאתם יכולים לשחק עם הרכיבים, בהתאם לטעם האישי שלכם.

לחצו כאן למתכון

אורז מוקפץ עם פטריות ברוטב סויה, שום וטריאקי

מורן פינטו עם מנה פשוטה ומהירה להכנה שמתרחשת במחבת אחת - והתוצאה: הרמוניית טעמים מושלמת הודות לרכיב מעניין שמצטרף לחגיגה: אננס! כן כן. תוספת נהדרת לעיקרית בשולחן השבת.

לחצו כאן למתכון

קינוח שוקולד וחמאת בוטנים אישי ללא אפייה

תוכלו להכין אותו פרווה או חלבי כשהאורחים כבר בדלת. שתי הגרסאות קלות ומהירות הכנה והתוצאה מעולה ומרשימה, כך שכמעט אין קינוח שמצליח להתחרות בו ואתם עומדים להכין אותו שוב ושוב.

לחצו כאן למתכון