'התוכנית הכלכלית' של 'כיכר השבת', בהגשת רפאל כהן ומשה מנס עם כל הנושאים הכלכליים הבוערים שעל סדר היום וכל מה שחשוב לנו לדעת - לצד הפינות הפופולריות שיסדרו לכם את הכיס.
השבוע, לראשונה, אברומי לינשה יוצא לשאול את האנשים על הבחירות, העלות שלהן והאם לדעתם הבחירות האלו ישנו משהו במציאות הישראלית?
• תיקון חוק המכר דירות, הכולל הגבלה על הצמדה למדד תשומות הבנייה של מחיר דירה באופן שיבלום את התייקרותה לרוכשים, והכבדה על חברות הבנייה שמוסרות דירה באיחור ביחס למועד המסירה שנקבע בחוזה. תיקון חלקי לעוול מתמשך אותה סיקרנו בתוכנית וגם בכתבה מיוחדת במסגרת פינת הצרחנות.
• מחיר הדלק עלה בסוף השבוע ב-36 אגורות ל-8.08 שקלים לליטר אוקטן 95 בשירות עצמי ובכך חצה את מחיר ה-8 שקלים לליטר וכעת אנו מתבשרים גם על עליית מחיר מוצרי החלב. מה יהיה הסוף?
• ועדת הכלכלה אישרה תקנות שהותקנו מתוקף חוק הגנת הצרכן, לפיהן צרכנים שלא מעוניינים בהצקות שיווקיות טלפוניות יוכלו להכניס שמם למאגר שמחייב את העוסקים שלא לפנות אליהם, אחרת ייקנסו. למאגר יקראו "אל תתקשרו אליי".
עוד בכותרות: ההסדר שנחתם עם יוניליוור העולמית בעניין בן אנד ג'ריס, מחירי הדרכונים הזמניים ודירות נוספות בהוזלה...
מה זה איחוד קופות? איך אני יודע מה הקופות שלי? מה זה מסלקה פנסיונית, למה היא מתנה עבורנו, איך משתמשים בה וכלל אצבע בביטוח מנהלים...
השבוע סיפור קטן שלי, טיפ קטן שמלמד אותנו למה תמיד כדאי להתייעץ עם האישה ואיך בזכות חבר טוב נמנע ממני נזק כספי של 4500 שקל.
יוסף | 04/07/2022 | 4 |
אוהד | 03/07/2022 | 3 |
שים | 03/07/2022 | 2 |