עונג שבתמהדגים לקינוח: 6 מתכונים מעולים לשבתלחמניות כוסמין, סלט תפוחי אדמה עם טוויסט, דג לברק מבריק, סיר בשר קלאסי, קינוח מנצח וסלט לסעודה שלישית
הולכים למסעדה? אל תרגיזו את המלצריםמכירים את המסעדות עם התאורה המושלמת לצילום תמונות אוכל? יודעים איזה יין בדיוק כדאי להזמין? לפני כל זה, כדאי שתשימו לב למה שמכעיס את המלצרים שמשרתים אתכם (אוכל, באנו לעזור)
שיטה קלה להפרדת חלמונים מחלבוניםעבור אופים מתחילים, הפרדת חלמונים מחלמונים יכולה להיות תהליך מבולגן ומסובך. בפעם הבאה שתמצאו את עצמכם במצב הזה, הנה טריק פשוט לייעול התהליך (אוכל, באנו לעזור)
באנו לעזוראיך לחסוך בקניות לחג? 4 טיפים שיעזרו לכם"הנחות", "מבצעים" ומוצרים ב"מהדורה מוגבלת לחג" יארבו לכם בכל מקום בשבוע הקרוב. איך לא נופלים למלכודת? 4 טיפים למניעת הפתעות כואבות ברגע התשלום (צרכנות)
תכל'ס, כמה זמן ביצים קשות מחזיקות?בביצים שאינן מבושלות, זה פשוט וקל. יש תאריך שמוטבע עליהן ונותן לנו את התשובה לשאלה: עד מתי נוכל ליהנות מהן. אך מה הדין לגבי ביצים קשות? ובכן, זה תלוי באחסון (אוכל, באנו לעזור)
באנו לעזורשימו לב: אתם מסננים את הפסטה שלכם לא נכון - כך תתקנו זאתבסרטון שעלה לרשת החברתית "טיקטוק" וסחף אחריו המונים, משתמשת יצירתית מדגימה את "טריק חייה", לדבריה, שבאמצעותו היא מסננת פסטה בצורה לא שגרתית (אוכל, באנו לעזור)
שפית: הכלי היחיד שצריך להחליף כל שנהמחבת איכותית או תבניות רב פעמיות יכולות להחזיק מעמד לנצח, אך יש כלים שזקוקים להחלפה בתדירות גבוהה. לפני שאתם מסתערים על ארונות המטבח, התחילו בקטן (אוכל, באנו לעזור)
ראש השנה תשפ"א - 2020תפריט מושלם לראש השנה וטיפים חשוביםהשנה ניאלץ לעבור את החג במתכונת שונה. מה כדאי לבשל? מה הדרך הטובה ביותר לאחסן את המנות שהוכנו מראש? ואילו סידורים מומלץ לא לשכוח? מורן פינטו עושה סדר (אוכל)
באנו לעזוראיך לקלף רימון ולשמור על ידיים ושיש נקייםבכל שנה אנו דוחים את קילופו עד הרגע האחרון, כשכבר אין בידנו ברירה. הפרדת גרעיני הרימון משאר חלקי הפנים המיותרים שבו, היא משימה מייגעת. ובכן, אנשים, לא עוד (אוכל, באנו לעזור)
באנו לעזורצפו: כיצד לקלף ביצה קשה במינימום מאמץמשתמשים רבים מעלים לרחבי הרשת החברתית, "טיקטוק", סרטונים עם טיפים שמקלים על החיים. את הטריק לקילוף ביצה ניסינו בבית והתוצאה מצחיקה ומדהימה בו זמנית (אוכל)
באנו לשדרגצולים תפו"א בעל האש? חובה לעשות זאת כךתפודים על המנגל סוגרים את פינת התוספת לבשרים שאנו אוכלים בעל האש. יש רק בעיה אחת בהכנתם: תוכן הפנים שלהם לא מתבשל וקליפותיהם נשרפות. הנה הפתרון לבעיה (אוכל, באנו לעזור)