 | תפריט מנצחסלמון שמגישים עם סלט מלפפונים מהמם, פשטידה נהדרת, צלי בשר עסיסי, ממולאים מושלמים וקינוח אחד אדיר | |
 | משגעכמידי שנה, רמי לוי מציגים את המתכונים הכי עדכניים ומיוחדים לחג • וופל בלגי בגרסה המלוחה בשילוב גבינות • מתכון שאתן חייבות להכין לארוחה החלבית של החג (מתכונים) | |
 | המאפייהמורן פינטו עם מתכון בסיסי פשוט וקל להכנת פוקצ'ה - ההכלאה האיטלקית הנפלאה בין פיתה לבצק פיצה עסיסי | |
 | אוכל של ביתארוחה שלמה בסיר אחד שעוטפת את הבית בריח נוסטלגי מנחם. איך אנחנו אוהבים! כך תכינו את הממולאים המושלמים | |
 | שבועות - התחלנומדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת עוגת גבינה יפהפייה וטעימה שלא באמת התאמצתם עליה, אבל אל תגלו לאף אחד | | |
 | מנות קיץ?כמה כיף לשדרג את הארוחות וכמה כיף למצוא את כל חומרי הגלם האיכותיים ביותר, במקום אחד ובמחירים מעולים • אלו המוצרים החדשים שלנו למנות קיציות חדשות ומרעננות
(אוכל) | |
 | ל"ג בעומרנתח אנטריקוט משובח פרוס לרצועות דקות, מוקפץ עם ירקות, עטוף ברוטב ממכר ומגולגל בטורטייה קריספית. יאמי! | |
 | מה אוכלים היום?ארוחה משפחתית נדיבה וטעימה שמתקתקים בקלות. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב - מתכון "לגזור ולשמור" | |
 | מה אוכלים היום?וכל מה שאתם צריכים כדי לאזן את העסק הטעים והפיקנטי הזה זה המון בגט טרי או לחם שחור איכותי | |
 | תפריט מנצחלזניה בשרית, מאק אנד צ'יז משגע, כרובית קונג פו, גראטן תפוחי אדמה חגיגי ופשטידות אישיות לשבת בבוקר. בואו | | |
 | מה אוכלים היום?בואו נסגור פינה לארוחת ערב משפחתית נהדרת שכולם יאהבו: שכבות עסיסיות של לזניה איטלקית בגרסה בשרית | |
 | אמריקה זה כאןלאכול בארץ, להרגיש באמריקה • מאק אנד צ'יז מושחת ומושלם והכי חשוב: קל ומהיר להכנה וללא הרבה מצרכים • כשתרצי מתכון חלבי קייצי למשפחתך או לאירוח - כנסי (אוכל) | |
 | מה אוכלים היום?מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת אחת המנות המופלאות שיש: שניצל זהוב, שמנמן ופריך עם מילוי רך ונימוח של פירה | |
 | מה אוכלים היום?מכינים רוטב פסטו מהיר על בסיס בזיליקום, מורחים על הדגים ומשגרים אותם לתנור ל-15-20 דקות. כן, זה ככה פשוט | |
 | מהדגים ועד הקינוחדג מרוקאי עם סלמון חריף, עוף ברוטב פטריות ואפונה, סלט מעולה לסעודה שלישית, תוספת אורז מיוחדת וקינוח מושלם | | |
 | בוקר מאוחרקפה ופנקייקס בצד זו ארוחת בוקר נהדרת - אבל מה אם נשלב אותם ביחד לפנקייקס בטעם קפוצ'ינו עם המון רוטב מוקה? | |
 | מה אוכלים היום?גג ארבעים דקות ויש לכם ארוחה מושלמת לכל המשפחה: סטייק פרגית עסיסי שמכינים על האש וריזוטו לעצלנים | |
 | שעת יצירהזה גדול, זה מתוק, זה דביק, זה מלכלך - וזה כל מה שילדים אוהבים. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב | |
 | מדריך וידאו מפורטאוראל בראל ילמד אתכם להכין פרגיות וסטייקים שיפילו לכולם את הלסת - וזה ממש לא מסובך | |
 | מתכוננים למנגל:לקראת עונת המנגלים אספנו טיפים מקדימים עוד הרבה לפני שתדליקו את האש: איך לבחור לאחסן בשר 100% טרי, לא מופשר ולא מעובד שיעשה לכם את המנגל ללא פחות ממושלם (אוכל) | | |
 | מה אוכלים היום?הדבר היפה הזה בתמונה? זה בשר משובח שעוטף שומן כבש. אחרי צריבה טובה תקבלו את השיפודים הכי טעימים שאכלתם | |
 | מה אוכלים היום?לא משנה אם אתם בני 9 או 99, אין ארוחה שמנצחת את הפשטות הממכרת של ספגטי עטוף ברוטב ושניצלונים פריכים | |
 | חושבים שאתם מבינים?אנטריקוט? צלעות טלה? אסאדו? או בכלל נקניקיות? מנגל טוב נמדד באיכות הבשר, בטריות, ובטיפול לו זוכה כל חלק • כי כדי לקבל את כל זה, אתם חייבים לקנות ממקום שנותן את זה (אוכל) | |
 | מה אוכלים היום?אחרי חג ארוך וטמפרטורות שרק עולות, כל מה שאנחנו רוצים זה ארוחה קלילה אך גם משביעה. ככה עושים את זה נכון | |
 | סגולה לשפע ופרנסהאוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת ה-חלה של שבת: כך תקלעו בקלות חלת מפתח מבצק מושלם | | |
 | תוצרת ביתצולים את העגבניות עם עשבי תיבול ופפריקה מעושנת ושומרים אותן בצנצנת עם שום ושמן זית - מעדן אמיתי | |  | מה אוכלים היום?פסטה פטריות ברוטב שמנת עם פסטו עגבניות - מתכון קל ופשוט למנה שמרגישה כמו קפיצה לאיטליה | |
 | מה אוכלים היום?לא בטוח כמה מקורותיו של הרוטב הזה איטלקיים, אבל אתם ללא ספק עומדים להתמכר אליו. רק שימו לב: לא ליד הילדים | |
 | בקונספט PIZZA THEATER"דומינו'ס פיצה", רשת הפיצות המובילה בישראל, נמצאת במגמת התרחבות. לאחרונה פתחה הרשת את הסניף השישי בכשרות מהודרת – בקריות (חדשות האוכל) | |
 | מה אוכלים היום?תפוחי אדמה, שמנת קרמית וגבינה נוטפת. זו חתיכת התפרעות קלורית, אבל יש לנו את כל הסיבות להצדיק אותה | |
 | לאן יוצאים היום?המסעדה מפוצצת, אבל החלל מעוצב ככה שאנחנו מרגישים לבד - עם באן אסאדו מפורק שמספר את כל הסיפור של 'ימה' בביס אחד | |
 | המזרח הרחוק - כבר לאהחוויה הקולינרית בלב ירושלים שקוראת גיתר על כל מה שהכרתם עד היום • בואו לחוות את הטעמים האסייתים בשלל צבעים וצורות ובעיקר בטעם גן עדן ובכשרות מהודרת (אוכל) | |
 | בוקר מאוחרפנקייקים שהם שילוב בין קרפים צרפתיים לבלינצ'ס - והם כל מה שאתם צריכים אם התעוררתם מאוחר, ככה, ישר לבראנץ' | |
 | מאנצ'ינגשיפודי גבינת חלומי נמסה עטופה בטורטיה פריכה על רוטב טריאקי מוקרם. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב | |
 | לכבוד שבתקוביות בשר נימוחות ורכות שמתבשלות לאט ברוטב ירקות שורש מתובל היטב. מגישים עם אריסה שהכנתם בעצמכם | |
 | לכבוד שבתהיום נעבוד עם נתח מספר 8 שהוא אמנם דל בשומן, אך עשיר ברקמת חלבון, מה שמעניק לו עסיסיות טעימה | |
 | מה אוכלים היום?מעורב ירושלמי מכינים מחלקי פנים של עופות ואת התערובת העסיסית מחלקים בין פיתות חמות עם סלט רענן וטחינה טובה | |
 | 15 דקות עבודהחותכים את הירקות לקוביות גדולות, מפזרים אותן בשכבה אחת בתבנית, מסדרים מעל את העופות וזזים לשנ"צ של שעה וחצי | |
 | תרבחו ותסעדומדריך וידאו, בהגשת אוריאל בראל, הצועד שלב אחר שלב בהכנת ערימת מופלטות רכות וטעימות שמגישים עם דבש והמון חמאה, בחגיגית 'מימונה' מסורתית במוצאי החג (מתכון) | |
 | המאפייההלחמניות מכילות רכיב מפתיע שמוסיף להן המון לחות וטעם מיוחד: פירה דלעת. וזה ממש לא מסובך לשלב אותו בבצק | |
 | מה אוכלים היום?בטטות, קינואה, פטריות מוקפצות, גרגירי חומוס, אבוקדו ושלל ירקות שמאחדים את הכל למנה מושלמת לחום הזה | |
 | מה אוכלים היום?צולים בתנור בטטות וגרגירי חומוס, מכינים את הרוטב המושלם - ומשם, קחו את הסלט הזה לאן שאתם רוצים | |
 | תפריט מנצחאחרי החג הארוך, השבת אנחנו הולכים על תפריט קליל עם מנות טעימות אך פשוטות להכנה: מהדגים ועד הקינול | |
 | פסח כשר וטעיםמגוון גדול של מנות פתיחה, סלטים, מנות עיקריות, תוספות, קינוחים ועוגות לחג וגם ארוחות טעימות לימי חול המועד | |
 | לארח בכיףכן, פירות ועשבי תיבול יכולים ללכת נהדר ביחד, בעיקר כשמדובר בבזיליקום מרענן, פרי מתוק במיוחד ויין מבעבע | |
 | לארח בכיףאל תספרו לאורחים מה יש בפנים. פשוט תגישו את הכוסות וחייכו במסתוריות. הם לא יחלמו שיש מלפפון בקינוח שלהם | |
 | לאלו מביניכם שטרם הספיקו להכיר: טנזיה הוא מאכל המזוהה עם המטבח המרוקאי המורכב בעיקרו מפירות יבשים, אגוזים ואורז, בשלל גרסאות ואין כמו שילוב של עוף מלוח עם רוטב מתקתק. חלום (אוכל) | |
 | טעמים של שבתאיש העסקים רמי לוי מתארח במטבח "כיכר השבת" ומכין יחד עם השף אבי לוי צלי כתף, ארטישוק ירושלמי וסויה עם טחינה ירוקה ופחזניות ממולאות בקרם פטיסייר • צפו (מטבח כיכר, כיכר אוכל) | |
 | פורים - התחלנועלי פילאס קריספיים שעוטפים מילוי אקסטרה עסיסי של בשר ופטריות לצד רוטב פטריות סמיך וטעים שאסור לוותר עליו | |
 | פורים - התחלנובצק פשוט להכנה ולעבודה, חצי שחור, חצי לבן. אתם מוזמנים להתפרע עם המילוי ולבחור אם להכין אותן חלבי או פרווה | |
 | מיוחדקינוח פרווה כשר לפסח שלא דורש אפייה ומתקתקים ברבע שעה עבודה | |
 | מארחים בפסחאוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת הקבב המושלם וטריק מעולה שיגרום לקבב להישאר יציב על השיפוד | |
|  | |